JADŁOSPIS

22.05 - 26.05.2017

PONIEDZIAŁEK

ZUPA - zupa fasolowa, chleb mieszany

                                     ( gluten)

DRUGIE DANIE – ziemniaki, sos pieczarkowy

 NAPÓJ - kompot

            

WTOREK

ZUPA -barszcz biały z jajkiem, chleb mieszany

                                  (   gluten)

 DRUGIE DANIE - kotlet cordon blue, ziemniaki, marchewka zasmażana

 NAPÓJ – herbata owocowa

 

ŚRODA

 ZUPA – zupa brokułowa , chleb mieszany

DRUGIE DANIE - knedle z serem, surówka z marchwi i chrzanu

  NAPÓJ – sok jabłkowy

                    

  CZWARTEK

ZUPA – zupa zacierkowa, chleb mieszany

                                 ( gluten)

DRUGIE DANIE -  sztuka mięsa, ziemniaki, surówka z czerwonej kapusty

NAPÓJ  - herbata cytrynowa

 

PIĄTEK

ZUPA – pomidorowa z makaronem, chleb mieszany

                                      ( gluten)

DRUGIE DANIE – ziemniaki, filet z ryby, surówka z kapusty pekińskiej

NAPÓJ - kompot

 

Produkty powodujące alergię lub reakcje nietolerancji:

gluten

seler

jaja

mleko i produkty pochodne

Strona zbudowana z Kopage
← Zbuduj swoją teraz