25.02.2019 - 01.03.2019

  PONIEDZIAŁEK

 ZUPA - jarzynowa z brukselką (1, 2, 3), pieczywo mieszane (1)

 DRUGIE DANIE - knedle z serem (1, 3, 4), surówka z marchwi i chrzanu (4)

 NAPÓJ – herbata owocowa

 

 WTOREK

 ZUPA – zacierkowa z marchwią (1, 2, 3, 4), pieczywo mieszane (1)

 DRUGIE DANIE - kotlet z szynką i serem (1, 4),  ziemniaki, marchewka zasmażana (1,3)

 NAPÓJ - napój jabłkowy

 

ŚRODA

 ZUPA - borowikowa z makaronem (1, 2, 3), pieczywo mieszane (1)

 DRUGIE DANIE - fasolka po bretońsku(1, 2), ziemniaki, marchewka „słupki”

 NAPÓJ - kompot, jabłko

 

CZWARTEK

ZUPA - barszcz czerwony ( 1, 2, 3), pieczywo mieszane (1)

DRUGIE DANIE – pierogi ruskie (1, 3, 4), śmietana (3)

NAPÓJ - kompot wieloowocowy,  jabłko, marchewka „słupki”

 

 PIĄTEK

ZUPA - pomidorowa z ryżem (1, 2), pieczywo mieszane (1)

DRUGIE DANIE - ziemniaki, filet z ryby panierowany (1, 4, 5), surówka z kapusty kiszonej

NAPÓJ - herbata z cytryną i miodem

 

Produkty powodujące alergię lub reakcje nietolerancji:

1. zboża zawierające gluten, tj.pszenica,żyto,jęczmień,a także produkty pochodne;

2. seler i produkty pochodne;

3. mleko i produkty pochodne;

4. jaja i produkty pochodne;

5. ryby  i produkty pochodne;

6. gorczyca i produkty pochodne;

7. orzechy i produkty pochodne;

 

Strona zbudowana z Kopage
← Zbuduj swoją teraz